aplikasi Forex Buat Android dan IPhone

Posted by Jefri Hilda on Wednesday, December 30, 2015

aplikasi Forex Buat Android dan IPhone
Salam utk seluruh pembaca. Hri ni aku bakal kongsikan 4 aplikasi telefon pintar & tablet Android atau IOS yg aku pakai buat trade forex semasa berada di luar hunian. Keren sebenarnya seandainya kita guna aplikasi pintar macam ni, tidak butuh lah kita nak menghadap Komputer sepanjang musim. Nak trade dalam kereta boleh, dalam train boleh, periode jalan-jalan ambil angin di taman serta boleh, tidak ada masalah. Ok, aku tidak nak membebel panjang-panjang, jom kita tengok 4 aplikasi yg aku recommend kamu install dalam telefon/tablet kamu.





Metatrader



Buat trader forex baik yg dah berpengalaman, mahupun yg baru nak menuntut ilmu, harus kenal software metatrader utk Komputer. Software wajib buat trade & utk analisis. Metatrader pula ada aplikasi utk android & IOS. Apa yg menariknya, fungsi nya telah pass kumplit utk kita trade forex di mana mana. Boleh login guna mana mana akaun broker forex yg Metatrader Computer boleh support. Hanya, kekurangan aplikasi Metatrader ni, kita tidak boleh nak install custom EA atau indicator. Tetapi jangan sampai risau, indicator yg disediakan dalam aplikasi ni telah lumayan buat kita utk analisis sebelum trade.

Google Play | Apple Appstore

FXCM


Barangkali ada diantara pembaca ni, pelanggan broker FXCM & pecinta terminal FXCM di Komputer. aplikasi FXCM utk android ni, rupanya nyaris mirip bersama software FXCM utk Komputer, interface nya kemas dgn default theme yg agak gelap. aplikasi FXCM ni disertakan bersama default EA, indicator, & sekian banyak tools yg bermanfaat utk utk market analysis. & aplikasi FXCM utk android ni didatangkan dalam dua version, satu buat telefon pintar, & satu lagi HD utk tablet & device yg screen nya agak gede.

Google Play | Apple Appstore


Etoro


Memandangkan rata-rata pembaca blog ni mereka yg berminat buat melabur di Etoro, tidak sah lah apabila aku tidak review aplikasi Etoro buat android & IOS. Fungsi & rupa aplikasi etoro utk android & IOS tidak tidak sedikit beza, tetapi sangat-sangat berbeza bersama webtrader terhadap page situs rasmi. Yg kurangnya, aplikasi etoro ni tidak ada visible chart buat kita untuk analisis. Ada chart, namun kena tekan utk view. & tidak ada fungsi mutlak macam indicator, EA dan seterusnya. Hanya terlihat 'chart bogel' saja.


Google Play | Apple Appstore


Etoro Trade Alert


Ok aplikasi ni bagi aku amat menarik fungsinya. aplikasi ni terhad buat costumer peranti Android sahaja. aplikasi ni bakal beri trade signal & forecast tiap-tiap hri dengan cara percuma! aplikasi ni berfungsi juga sebagai guide buat kita trade, seandainya nak buy & jikalau nak sell. & dapat disertakan dgn forecast report, mengapa nak kena buy atau sell terhadap masa-masa tertentu. Kita serta boleh tengok berapa ramai unggul trader yg ambil ketentuan buat buy atau sell dalam satu satu currency pair. Cuba lah install, namun nasihat aku janganlah ikut buta-buta, kena betul betul faham forecast & untuk analisis sendiri sebelum mula trade.

Google Play



Seluruhnya aplikasi forex buat telefon pintar yg aku kongsi ni percuma & boleh dimuat turun lewat Google Play & Apple Appstore. Ada yg dah cuba? Jangan Sampai lupa sharing review dalam ruang komen
http://www.telekomers.com/2015/11/aplikasi-android-untuk-trading-forex.html
Read More

Pake 7 Kiat Ini Supaya Anda Dapat Menang terus main Duel Otak

Posted by Jefri Hilda on Tuesday, December 1, 2015

Pake 7 Kiat Ini Supaya Anda Dapat Menang terus main Duel Otak

Namun, kan gak selamanya orang kepingin diketawain konsisten, sebab kebodohannya. Dirinya tentu kepingin pula dong ngerasain menjadi terpandai. Nah, oleh sebab itu MBDC ingin kasih tau anda 7 cara agar mampu menang bermain game adu kecerdasan asal Swedia ini, Duel Otak.
1. Memilih Lawan Yg Enteng Dikalahin
{source Name="Ahok-Lulung" url="http : //cdn.tmpo.co/data/2014/09/14/id_324589/324589_620.jpg"} Duel otak dalam arti sebenernya nih.

Ahok-Lulung via cdn.tmpo.co
Duel otak dalam arti sebenernya nih.
Ini terang, lantaran kan maksud anda utk main-main Duel Otak yakni pingin menang. Meski ada pepatah yg bilang, "Kekalahan yakni kemenangan yg tertunda", tetapi itu bullshit lah. Enggak bisa jadi banget anda ingin kalah. Oleh Sebab Itu, elemen perdana yg mesti anda lakuin merupakan pilih lawan yg enteng dikalahin aja, supaya maksud awal anda dapat lebih cepet terwujud.
Baca pun artikel ini :
Ini Beliau Nih, 8 Artis yg Miliki Nyali Utk Lawan Pemain Smackdown
2. Memilih Type Yg Anda Kuasain
{source Name="Kategori Duel Otak" url="http : //www.aplikanologi.Com/wp-content/uploads/2015/11/Screenshot_2015-11-06-09-31-28.png"} Memilih yg anda banget.

Jenis Duel Otak via aplikanologi.com
Memilih yg anda banget.
Tetapi, kalo anda belum tau-tau banget mutu otak lawan anda, ya udah pake trick setelah itu aja. Anda dapat memilih jenis yg anda kuasain aja. Jangan Sampai sok-sok ke luar dari zona nyaman dgn nyari tipe yg gak anda banget. Kalo maksud anda kepingin cepet menang, ya udah sih memilih aja yg jelas-jelas anda tau.
3. Tidak Jarang Bermain Supaya Hapal Jawabannya
{source name="adiksi smartphone" url="http : //kidologist.com/wp-content/2015/01/drivingtexting.jpg"} Namun, jangan sampai sambil nyetir pun sih. Bahaya

adiksi ponsel pintar via kidologist.com
Tetapi, jangan sampai sambil nyetir serta sih. Bahaya
Lantaran terhadap dasarnya, pertanyaan yg ke luar di Duel Otak hanya itu-itu aja. Menjadi semakin tidak jarang anda bermain, anda semakin hapal sama jawabannya. Bahkan, ada yg niat banget sampe posting ulang semua pertanyaan Duel Otak, kumplit bersama jawabannya.
http://www.telekomers.com/2015/11/cheat-game-duel-otak-agar-menang-terus.html
Read More

Mau Tahu Keberadaan Hantu, Unduh 4 aplikasi Ini

Posted by Jefri Hilda

Mau Tahu Keberadaan Hantu, Unduh 4 aplikasi Ini
Umumnya bagi customer android jikalau terhubung Google Play yg paling dicari merupakan aplikasi game. Beberapa Ratus developer memajang varian aplikasi game yg siap di unduh. Tetapi jika berharap sensasi aplikasi yg tak seperti rata-rata, silakan coba aplikasi pendeteksi hantu.

Sekian Banyak aplikasi yg beroperasi dalam system Android ini dalam diskripsinya dikatakan bisa difungsikan buat mendeteksi hantu hingga sampai merekam keberadaan makhluk halus atau hantu.

Kabarnya aplikasi sekian banyak aplikasi ini telah tidak sedikit dibicarakan & diperlukan bagi mereka yg bekerja di dalam bagian paranormal. Ada empat aplikasi yg biasa difungsikan utk mendeteksi keberadaan hantu adalah :

Kamera Ghost Detector
Satu Buah aplikasi camera yg disematkan di ponsel pintar bersama mempunyai fungsi serupa radar yg akan mendeteksi keberadaan makhluk halus maka hasil gambar yg terasa janggal tersebut bakal ditampilkan kepada monitor ponsel pintar tersebut.

Ghost Detector
aplikasi akan dimanfaatkan sbg EMF detector. Ghost Detector ini sama seperti detektif yg akan menganalisis keberadaan energi aneh & membedakan energi  gelombang customer lain yg berada di seputar pembeli & ditunjukkan kepada monitor.

Ghost EVP Analyzer
Salah satu aplikasi yg mempunyai mutu lumayan baik dalam meringankan customer utk memburu hantu. Mempunyai fungsi menganalisis tiap-tiap nada yg terekam & bakal didengarkan ulang bersama kecepatan normal, serta-merta atau lamban. Amat menarik bukan.

All in One Ghost Hunter
aplikasi android ini sudah di lengkapi bersama scanner, EVP detector, Spirit Board, Map & EMF M. Tapi, harap berhati-hati saat jelang sektor intens gerakan sebab tak seluruh entitas paranormal ramah.

Dari keempat aplikasi di atas, buat menghilangkan penasaran pula sekaligus menguji nyali ga ada salahnya utk di mencoba. Penasaran? silakan segera download di Google Play.
http://www.telekomers.com/2015/11/download-aplikasi-pendeteksi-hantu.html
Read More